Objevte Řasové Studio Habi22

Zdokonalte svůj vzhled úchvatnými řasami a dokonale tvarovaným obočím ve studiu řas Habi22. Vstupte do světa odborné péče a individuální krásy, kde je každý detail přizpůsoben tak, aby zdůraznil váš přirozený půvab.

About us

V řasovém studiu Habi22 se specializujeme na zvýraznění vaší přirozené krásy pomocí odborně vytvořených řas a obočí . Vstupte do našeho studia a dopřejte si luxusní zážitek a nechte své oči zazářit jako nikdy předtím.

Odborní technici

Naši vysoce kvalifikovaní technici jsou vyškoleni v nejnovějších kosmetických technikách, což zaručuje přesnost a odbornost při každém zákroku, který provádějí.

Produkty vysoké kvality

We use only premium products that not only deliver stunning results but also protect the health of your natural lashes and brows for long-term beauty.

Dlouhotrvající výsledky

Zaměřujeme se na dlouhodobé výsledky, aby vaše řasy a obočí zůstaly nádherné a dobře tvarované po celé týdny, a vy jste tak měli více času užívat si svůj krásný vzhled.

Služby

Prozkoumejte naše na míru vytvořené služby v oblasti řas a obočí

V řasovém studiu Habi22 nabízíme řadu odborných služeb včetně luxusního prodlužování řas, precizního tvarování obočí a liftingu řas, které zvýrazní vaši přirozenou krásu. Každá služba je přizpůsobena vašim potřebám, abyste dosáhli bezchybných a dlouhotrvajících výsledků, které bez námahy pozvednou váš vzhled.

Řasy

Zvýrazněte své oči pomocí našeho luxusního prodlužování řas. Od jemných a přirozených až po odvážné a výrazné řasy – přizpůsobíme vám vzhled řas tak, aby dodaly vašemu pohledu objem, délku a eleganci.

Obočí

Vytvarujte si obličej pomocí odborně tvarovaného obočí. Ať už potřebujete tvarování, barvení nebo kompletní proměnu obočí, naši zkušení odborníci vám zajistí dokonale definované oblouky, které podtrhnou vaši přirozenou krásu.

Lash lifting

Získejte úžasné přirozené natočení řas díky naší službě liftingu řas. Toto jemné ošetření pozvedne a definuje vaše řasy a dodá vám široký pohled bez námahy, který vydrží několik týdnů.

Produkty

Pracujeme s produkty špičkové kvality pro dosažení výjimečných výsledků

Gallery

Naše úchvatné výtvory a elegantní prostor

Prohlédněte si výsledky našich individuálních ošetření – od úžasného prodloužení řas až po krásně tvarované obočí. Inspirujte se skutečnými proměnami a podívejte se, jak můžeme pozvednout váš vzhled díky bezchybné a dlouhotrvající kráse.